Hero-Bouleturnering-3200.jpg

Boule Challenge

Boule Challenge är en turnering med max 16 lag för alla Corems hyresgäster. Matcherna spelas på Stadslabbets boulebana i Arenagången, där du finner klot, måttband och proffset Björn som ciceron under ditt lags första match.


Turneringen drar igång 16 maj
Sista anmälningsdag är 15 maj, mejla in din anmälan till djnalle67@gmail.com.


Alla lag får ett specialpris på lunch hos Falafel House under tiden eller efter spelet. Och – vinnarna i turneringen får 2 proffsiga bouleset värda 2 000 kr, tvåorna får ett styck lika lyxigt set!
 

Hur går det till?

 

Lagen kommer att få en kontaktlista med de andra lagens uppgifter. Sedan får de själva ansvara för att boka in matcher. Matcherna går till 7 istället för som vanliga matcher som går till 13. Anledningen till det är att de spelas på lunchtid mellan 11.30-13.30. Om två lag däremot vill spela efter arbetstid är det helt ok om det gör upp det, dock efter första omgången.

 

Två  spelare i varje lag behövs inför varje match. Om lagen vill kan de rotera så att flera på kontoret får spela. De kan också anmäla fler än ett lag. När en match är spelad så mejlas resultatet in till djnalle67@gmail.com. Tabellen uppdateras en gång i veckan.