Start_4B9A1314_edited_edited.jpg

Våra Stadslabbare

foodgarage.jpg

Sthlm Food Garage

Här finns något för alla. Sthlm Food Garage är food truck-festival utöver det vanliga, med nya matupplevelser varje vecka. Ät på plats eller ta med. Efter maten kan ni spela Pinpoint, det spännande sällskapsspelet för hela familjen. Garaget är öppet från klockan 11.

Läs mer:

www.sthlmstreetlunch.com

Dinin'

En samlingsplats för mat och umgänge. Vårt team av erfarna köksmästare har gått ihop för att skapa kulinariska upplevelser utöver det vanliga. Här kan du och dina vänner beställa allt från japansk fusion till italiensk och amerikansk mat. Allt i samma beställning, att avnjutas vid samma bord. För den som vill aktivera sig efter maten erbjuds schack och backgammon i jättestorlek. Och vill ni bara hänga finns det gott om plats till det.

Dinin har sommarstängt.
Öppnar igen 16 augusti.

Läs mer på:

dinin.se

dinin.jpg
Ute.jpg

Interaktiva ljudskulpturer
UTE-GYMNOPEDIE

Träning med en twist. Ute-gymnopedie är en kvartett i ljud, gestaltning och rörelse. Ljudskulpturerna tillika träningsstationerna är Dragankan, Sparringpartner, Lågtrycksrygg och Xylofoten. Drag, häng, toucha och boxa fram vackra toner medan du tonar dina muskler. Ann Bexelius och Hans Lundquist är skaparna bakom dessa unika installationer. Konstverken hämtar inspiration från den antika festivalen Gymnopedia där fysisk träning och dans kombinerades med körsång. Namnet anspelar även på Erik Saties Gymnopédie no 1.